AGAR FORLAG

Forlaget drives og eies av firmaet LISE LEVY AGAR-KUNST

org. nr. 919576863

Kunstbilledboka «Historia om ein engel» med bilder malt av LISE LEVY til tekst av WENCHE Krossøy, er i salg nå.

Det er bildene i boka som er sentrale og historien fortelles mye gjennom bildene med støtte i teksten. Bildene er malt i olje på lerret og originalene har stort sett en ca. størrelse på 115 x 90 . Utdrag av teksten står til hvert bilde og fungerer som en utfylling til bildets formidling mens hele teksten står bak i boka med bildehenvisning.

Både papirkvalitet og fargegjengivelsen i boka er ekstra god.

Hovedhandlingen er liten gutt som heter Remi. Han drømmer at bestefaren som ikke lever lenger, kommer på besøk som en engel og viser ham hvordan han skal leve livet sitt. Dette er en drøm og teksten kan derfor virke springende og usammenhengende, noe som drømmer oftere er.

Det er en bok om å bringe lys, godhet og kjærlighet ut i verden.

Boka er registrert i den Norske Bokbasen bokbasen.no og alle bokhandlere og biblioteker kan skaffe den derfra.

Boka kan forøvrig kjøpes hos:

Ark bokhandel Torget eller Nordbyen i Larvik, Åsane Storsenter, Bergen, Boksalongen Litteraturhuset, Bergen veiledende utsalgspris kr. 350

eller

direkte fra meg. Mobil : 95732533 eller e-post: liselevy@online.no , Pris: kr. 300,- direkte kjøp, kr. 350, tilsendt inkl. Porto. Ved bestilling av flere eksemplarer tilsendt, kr. 350,- for den første og videre pluss 300 kr,- per eksemplar inntil 6 eksemplarer.

Historia om ein engel


Noen av maleriene. Foto per Albregtsen fra innlegg Ostlandsposten, Larvik.

I AGAR, ateliergarasjen. Foto:Gry Eirin Stokke

Foto per Albrigtsen ØP