Aktuelt

Bokutgivelse desember 2021. Se mer? Velg AGAR forlag på menylinjen eller link under første bilde.

AGAR FORLAG

qrf

De stor billedveven er enda ikke ferdig, men det nærmer seg.

Utstilling i Aulaen på Sliperiet i Larvik under Kulturnatta2018.

Nå er jeg nettopp ferdig med en ny utstilling under kulturnatta i Larvik 2018.  Larvik kommune inviterte. Vi var fire som stilte ut i Aulaen i Sliperiet. Åpent en dag, men til gjengjeld ti timer. Turid Brunsvik Kvalheim hadde Skulptur og ved mine malerier – marmorskulpturene laget i Italia. Maleriene mine var  alle malt i olje på linlerret. De tre som henger samlet heter «Triptykon» – «Lyset fra det hinsidige» og… Disse er malt etter inspirasjon fra en symfoni av Olivier Messiaen og originalens tittel er «‘Eclairs sur l’au-dela». Det fjerde bildet heter «Immanens» som betyr Gud iboende.

Dessuten stilte Sigrun Steintorsdottir ut tekstil og Anja Waage stilte ut malerier i akryl og akvarell.

 

Utstilling på det gamle Kurbadet i Sandefjord september 2018.

 

Jeg ble invitert til å stille ut noen av Billedvevene mine på utstilling på Det gamle kurbadet i Sandefjord. Dette var en utstilling sammen med mange andre billedkunstnere og brukskunstnere fra Vestfold. Billedkunst og kunsthåndverk hadde hver sin store sal. I tillegg var ganger og noen smårom tatt i bruk. Hverken lyset eller veggfargen var helt bra for mine farger, men det fungerte likevel. Fargerik utstilling totalt og jeg fikk mamge positive tilbakemeldinger også fra fagfolk. Mange besøkende på utstillingen og den var svært variert.

Klikk på bildet å se bedre.

Jeg arbeider fremdeles  med en stor billedvev. Jeg har nå passert en meters høyde i snitt og jeg får håpe jeg får gjort en del utover høsten. I sommer har jeg gjort andre ting – både malt og samlet inntrykk og i høst har to utstillinger ogsånkrevd sitt av energi og tid. Men som sneglen tenker jeg at om det går sakte , kommer jeg i mål til slutt.